Kankaanpää-info | Yhteystiedot
Palveluhaku | Sivukartta | Palaute | Intranet | In English
 

Kankaanpääsali


Sali soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Mm. teatteriesityksiin, luentotilaisuuksiin, viihdekonsertteihin sekä klassisen musiikin konsertteihin. Salissa on istumapaikkoja 307. Myös Kankaanpääsalin aulatila on hyödynnettävissä esim. pienimuotoisiin messutapahtumiin, kahvituksiin yms.

Akukon on suunnitellut Kankaanpääsaliin koko esitystekniikan ja akustiikan. Suunnittelun lähtökohtana oli, että näyttämön tulee voida palvella sekä perusopetuskäyttöä että esitystoimintaa.

Kankaanpääsali sijaitsee Pohjanlinnan koulukeskuksen ja kaupunginkirjaston yhteydessä osoitteessa: Kangasmoisionkatu 1, Kankaanpää

Tutustu saliin tarkemmin:

Kankaanpääsali Facebookissa

Kankaanpääsalin esite

 


NosteUUTTA! Kankaanpääsalin NOSTE-tapahtumat

NOSTE kutsuu Kankaanpääsaliin paikalliset taitajat! Esiintymismahdollisuus on entisillä ja nykyisillä paikallisilla esiintyjillä. Lava on vapaa niin muusikoille, tanssijoille, lausujille, näyttelijöille, performanssitaiteilijoille ym. ym.

NOSTE-tapahtumat ovat pääsymaksullisia tilaisuuksia, joiden tuottajana toimii kaupunki. Lippujen hinnat ovat 5-15 euron välillä ja tapahtumien tuotto jakaantuu siten, että kaupungin provisio on 100 %, kunnes salivuokra on täynnä ja kaikki ylijäävä osuus on esiintyjän esiintymispalkkiota. Mikäli tuotto jää alle salivuokran, ei esiintyjältä veloiteta erotusta.

Tulevat NOSTE-tapahtumat keväällä 2019 ovat:

la 23.2. klo 18
Krista Tanski & Korona
Liput: 10€ --> Konsertin ennakkoliput ostettavissa Kankaanpään kaupungin neuvonnasta. Lippujen ennakkovaraukset voi tehdä sähköpostitse krista.korona@gmail.com sekä tekstiviestitse tai soittamalla arkisin klo 9.00 - 16.00 numeroon 044 577 2202. Ennakkoon varatut liput tulee lunastaa ovelta viimeistään puolta tuntia ennen konserttia eli klo 17.30 mennessä.

su 28.4.
Pramilla ja Kankaanpään musiikkiopisto

Kysy lisää ja tarjoa esitystäsi mukaan NOSTE-tapahtumaksi!

NOSTE-ohje esiintyjille 

Kankaanpääsalin varaukset ja tiedustelut sekä NOSTE-tapahtumat

Auditorionhoitaja
Tapani Alapeltola
puh. 044 577 2202
e-mail: tapani.alapeltola@kankaanpaa.fi

Varauslomakkeet

Kankaanpääsalin varauslomake

Hinnastot 

Yleishinnasto

NOSTE-hinnoittelut

NOSTE-tapahtumakokonaisuutta koskee erillinen konsertti- ja esityshinnoittelu, joka täydentää salin yleishinnastoa. Sitä ei sovelleta yhdistysten, yksityisten tai yritysten varatessa Kankaanpääsalia tilaisuuksiin, joissa ei ole pääsymaksua tai jos pääsylipun hinta on enemmän kuin 15 euroa. Alla olevat konsertti- ja esityshinnoittelut on tehty esiintyjille Kankaanpääsaliin arkipäiville ja viikonlopuille sekä juhlapyhille. Konserttien ja esitysten ehtona on, että lipun hinta on välillä 5 - 15 euroa. Hinnoittelu on tehty tuolla välillä joka euromäärälle omille välilehdilleen siten, että kaupungin provisio on 100 %, kunnes salivuokra on täynnä ja kaikki ylijäävä osuus on esiintyjän esiintymispalkkiota. Riippuen lipun hinnasta täysi sali tuottaa esiintyjälle arkipäivisin 1 185 - 4 255 euroa ja viikonloppuisin sekä juhlapyhinä 1 085 - 4 155 euroa. Kuluja ei mallissa ole esiintyjälle salin osalta, lisäpalvelut kuitenkin hinnoitellaan erikseen (esim. tallenteet).

Hinnasto pääsymaksullisiin tilaisuuksiin (liput 5-15 eur) arkipäivinä (Excel-tiedosto, eri lippuhinnat välilehdillä)

Hinnasto pääsymaksullisiin tilaisuuksiin (liput 5-15 eur) viikonloppuisin ja juhlapyhinä (Excel-tiedosto, eri lippuhinnat välilehdillä)

 


 

Ääni-, AV- ja valotekniikkapalvelut

Kankaanpään kaupunki tarjoaa myös äänentoisto-, AV- ja valotekniikkapalveluita pääsääntöisesti Pohjois-Satakunnan alueella kunnille, yrityksille, yhdistyksille ja muille yhteistyökumppaneille

Ääni-, AV- ja valotekniikkapalvelut

 


 

Lisätietoja Kankaanpääsalista

 

Aula
 

ÄÄNENTOISTO

Perusopetusta varten tila on varustettu kuvan ja äänentoistojärjestelmin. Järjestelmiä ohjataan kosketusnäytöllä, jolloin käyttökynnys on suhteellisen matala. Kuvantoistoon on varauduttu tietokoneliitynnöin, Bluraylla ja digiboksilla. Lisäksi tilan koosta johtuen opettajilla on käytettävissä langattomia ja langallisia mikrofoneja.

ERITYISTOIMINTA

Esitystoimintaa varten salissa on laadukas äänen ja kuvantoistojärjestelmä sekä hyvä valaistusjärjestelmä. Äänentoistojärjestelmä koostuu mm. seuraavista kokonaisuuksista:
-Soundcraft Si Performer 2 digitaalinen äänipöytä
-JBL Vertex linjasäteilijä kaiutinjärjestelmä
-Monitorikaiuttimia -AKGn langattomia mikrofoneja
-AKGn, Audiotechnican ja Neumannin mikrofoneja esimerkiksi bänditoimintaa varten
-Esitysten kuvaa ja ääntä voidaan siirtää myös koulun antenniverkkoon
-Heikkokuuloisia varten on induktiosilmukkajärjestelmä. Vaikka järjestelmä itsessään riittää useimpiin konsertteihin ja esityksiin, voidaan äänentoistojärjestelmää tarvittaessa myös laajentaa.

Aänentoisto
Valot 

VALAISTUS

Järjestelmä sisältää mm seuraavaa:
-Valaistuksenohjauspöytä ETC Congo Kid
-ETC Sensor sarjan himmentimiä 96 kpl
-ETCn S4 profiileita
-Par-heittimiä näyttämön värjäämiseen ja efektivalaistukseen
-Led-valaisimia näyttämön värjäämiseen
-Fresnell heittimiä teatterinomaiseen valaistukseen
-Martin Mac 700 sarjan liikkuvia valaisimia
-Savukone Järjestelmällä voidaan tehdä lähestulkoon kaikki tilaan toteutettavat esitykset. Laajentamista varten tilassa on ohjausverkon pisteitä sekä voimavirtaliityntöjä.

Valokartta

MEKANIIKKA

Salin nostotekniikan laitteet mahdollistavat myös pienimuotoisen teatteritoiminnan. Kaikki valoansaat ja näyttämötangot ovat koneellisesti ohjattuja työturvallisuuden vuoksi. Valaisimien ripustusta varten on hankittu valoansaita sekä katsomoon että näyttämölle. Samoin näyttämöllä on lavasteiden ripustamista varten putkia. Näyttämöllä on lisäksi teatteritoimintaa varten verhostot, jotka sisältävät valkoisen ja mustan takaverhon, sivukatteet ja esiripun.
Mekaniikka
Akustiikka 

AKUSTIIKKA

Salin akustiikka on muunneltava. Tilan jälkikaiuntaa ja puheenselkeyttä voidaan muuttaa yksinkertaisesti kaukosäätimellä. Puhetilaisuuksissa tilalla tulee olla melko lyhyt jälkikaiunta-aika. Tällöin katsomon verhot ajetaan esiin. Akustisissa tilaisuuksissa kuten konserteissa kaikki verhot ajetaan kasaan, jolloin salin jälkikaiunta kasvaa antaen kuulijalle konserttisalimaisemman vaikutelman. 

LAVAN KOKO

- Suurin leveys 14,5 m ja korkeus 6,7 m
- Syvyys etureunasta 6,8 m
- Aukon etureunasta 5,8 m
- Aukon leveys 10 m, korkeus 5,3 m
- Lavan lisäosat: 3,7 m, etureuna 2,45 m, syvyys seinästä 3,5 m,
jotka ovat purettavissa nopeasti.
- Sähköinen esirippu, musta
- Lavan etureunasta 3,5 m päässä sähköisesti laskettava valkokangas, jonka leveys on n. 8,5 m.
- Musta sekä valkoinen käsikäyttöinen taustaverho
- 5 liikutettavaa mustaa sivuverhoa kummallakin puolella lavaa.

Flyygelin tiedot: Yamaha C7 PE//X.EZ

SALI
Istumapaikkoja 307
Etäisyys näyttämöportaan etureunasta ensimmäiseen
kiinteään penkkiriviin n. 2,6 m (istuin ylhäällä)

Istumapaikkakartta 

Lava