Kankaanpää-info | Yhteystiedot
Palveluhaku | Sivukartta | Palaute | Intranet | In English
 

Avoimet työpaikat


Kankaanpään kaupungin avoinna olevat työpaikat löytyvät Kuntarekrystä.

​Kuntarekry.fi on valtakunnallinen kunta-alan työnhakupalvelu ja kuntatyönantajien rekrytointipalvelu. Työnhakijoille Kuntarekry tarjoaa tuhansia avoimia työpaikkoja kaikkialta Suomesta, helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen sekä tietoa työskentelystä kunta-alalla. Päästäksesi täyttämään hakulomakkeita, sinun tulee rekisteröityä Kuntarekry-järjestelmään.

Työpaikkakuulutukset ovat myös nähtävillä kaupungin sähköisellä ilmoitustaululla

 

Nuorten kesätyöllistämistuki 

Kesätyöllistämistuella on tarkoitus helpottaa kankaanpääläisten nuorten kesätyöpaikkatilannetta. Kesätyöllistämistukea maksetaan kankaanpääläisille yrityksille, järjestöille, yhdistyksille tai yksityishenkilöille, jotka palkkaavat enintään 25-vuotiaan kankaanpääläisen nuoren kesätyöhön touko-syyskuussa 2018. Tukea maksetaan enintään kahden nuoren työllistämiseen työnantajaa kohti. Kesätyöllistämistukea ei myönnetä, jos työnantaja saa muuta tukea nuoren palkkaamiseksi kesätyöhön.

Kesätyöllistämistuen määrä on 250 euroa/työntekijä. Työsuhteen tulee kestää vähintään neljä viikkoa ja työajan olla vähintään 50 % ko. alan kokoaikaisen työntekijän työajasta. Tukea on varattu 60 nuoren kesätyöllistämiseen.

Kesätyöllistämistukihakemus (DOC)
Kesätyöllistämistukihakemus (PDF)

 

Työpaikat Kankaanpään alueella

Hakupalvelu perustuu Työministeriön työvoimapalvelujen ajantasaiseen tietojärjestelmään.
Voit hakea tällä haulla myös esimerkiksi naapurikuntiemme avoimia työpaikkoja kirjoittamalla kyseisen kunnan nimen Paikkakunta-kohtaan avautuvan sivun yläosassa.

  

>> Työpaikkojen hakuun